Zing in de Kring - bijeenkomsten

Tijdens Zing in de Kring-bijeenkomsten worden in een prettige sfeer christelijke liedjes gezongen, er wordt muziek gemaakt, gedanst, geluisterd en gekeken naar een Bijbelverhaal op peuterniveau, kortom: geloof wordt beleefd. Vaste liedjes komen steeds terug en worden afgewisseld met liedjes die bij het thema van dat moment passen. Ieder kind zit op zijn/haar eigen matje met papa of mama. Er is aandacht voor elkaar en na het plenaire muziek- en spelmoment, dat 30-40 minuten duurt, wordt er gezamenlijk wat gedronken en is er tijd om samen te spelen en elkaar te ontmoeten.

Zing in de Kring-bijeenkomsten zijn gericht op kinderen van 1,5 t/m 3 jaar en hun ouders/verzorgers. Jongere kinderen zijn ook welkom.
Per groep kunnen er 12 kinderen deelnemen.
Zing in de Kring is niet gebonden aan een bepaalde kerk of kerkelijke stroming, iedereen is welkom.

Wil je met je kind deelnemen aan een Zing in de Kring-bijeenkomst in Bennekom?

Klik hier om je aan te melden. De kosten per bijeenkomst zijn €7,50 voor 1 volwassene + 1 kind. Tweede en volgende kind vanaf 1 jaar: €5,- per kind (tweede en volgende kind jonger dan 1 jaar: gratis). Inclusief koffie/thee en limonade.

 

Hoe ervaren deelnemers Zing in de Kring?

'Sev staat altijd te dansen van enthousiasme als we naar Zing in de Kring gaan en we hebben er altijd heel veel plezier! Ik vind het ontzettend leuk om samen met hem muziek te maken en te zien wat hij al leert van de Bijbelverhalen en liedjes. Dagen later heeft hij het nog over wat voor leuks we er hebben gedaan, hij vindt het geweldig!'
Rosalinde, mama van Sev (2)

'Elize is dol op Zing in de Kring. We hoeven maar van Wageningen naar Bennekom te rijden of ze wijst heel wijs met haar vingertje: 'mama, daar is Zing in de Kring.' Ze begint er al op maandag naar te vragen (we zitten in de vrijdaggroep). Als we terug zijn, zit ze heerlijk in haar eigen wereldje te spelen en neuriet ze de liedjes die we eerder hebben geleerd. Ze is er zo enthousiast over! En ik met haar. Het samen met je kind bezig zijn en dan ook nog eens over het geloof, de ontmoeting met de andere kindjes en moeders, de manier waarop: de structuur, het materiaal dat naadloos aansluit bij de belevingswereld van de kinderen, het enthousiasme van Adriëlle. Het is goud!'
Maartje, mama van Elize (3) en Aaron (8 maanden)

Contact

Adriëlle Schouten

06-25266663

info@zingindekring.nl